Uraaaaaa! Bine ai venit pe la noi!

In atelier

In atelier

In atelierul nostru virtual exploram tainele sapunurilor delicioase si ale cosmeticelor sanatoase. Explorarile nu au niciun farmec de unul singur asa ca te invitam sa participi la conversatie. Numai asa putem sa invatam impreuna si sa descoperim si mai multe secrete din lumea fascinanta a cosmeticelor naturale.

Savonart inseamna Cristina, Anca, tu si toti cei care ne provoaca sa adancim tainele sapunului natural. Noi sapunarim de ceva vreme si vrem sa impartasim cu tine toate secretele pe care le-am am aflat intre timp.

Mai mult, misiunea noastra este sa aducem luxul cosmeticelor naturale, artizanale la indemana tuturor. Colectia Savonart este rodul acestui vis. Te invitam sa o testezi.

Ne bucuram de intrebari, de provocari si daca iti doresti mai mult suntem gata sa lasam totul si sa punem la cale un atelier practic pentru tine si prietenii tai. Pune-ne la incercare!

Intre timp, iti dorim sapunareala placuta si iti multumim ca ne vizitezi!

Psssst, daca vrei sa fi la curent cu toate noutatile si sa primesti sfaturi exclusive pe care le oferim doar abonatilor nostri nu uita sa te inscrii la newsletter aici