Citesc cu placere blogul Irinei de mult timp si imi plac initiativele ei. Mozaicul lunii este o idee foarte frumoasa la care ne-am hotarat sa participam si noi si pe care o puteti prelua si voi. Iata mozaicul de cosmetice naturale al lunii mai.

Mozaicul lunii iunie cosmetice naturale

In atelierul Savonart luna iunie a fost plina de evenimente frumoase si de noi inceputuri. Am creat noi sortimente de sapun natural, ne-am delectat cu un nou balsam de buze parfumat cu ulei esential de roinita si am pregatit un unt de corp pentru copii plin de ingrediente vindecatoare din natura. Toate aceste cosmetice naturale vi le oferim de la inceputul lunii iunie in magazinul nostru.

Pentru a sarbatori toate aceste noutati am gazduit un super concurs pe pagina noastra de Facebook, in care am oferit cosmetice naturale Savonart gratuit timp de un an unei fericite castigatoare.

Catre sfarsitul lunii am mai facut un pas in lumea artizanilor din Romania deschizand magazinul de pe Breslo pe care daca nu l-ati vizitat inca va invitam sa o faceti.

Luna iulie se anunta cel putin la fel de interesanta, avem deja doua noi sapunuri naturale pe care vrem sa le scoatem in lume, un frumos eveniment dedicat mamicilor din Craiova la care participam cu un super-premiu si pe langa toate astea, noi cosmetice naturale pe care le vom pregati cu drag pentru toti cei ce apreciaza bunatatile simple din natura.

Astept cu nerabdare mozaicul lunii iulie, face bine sufletului un bilant cu toate bucuriile lunii ce a trecut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *